Yritys

ISÄLTÄ TYTTÄRELLE

Rakennamme kestäviä rakennuksia, joissa on hyvä ja turvallista asua sukupolvien ajan.

LAADUKAS

Hyväksymme projekteihimme vain sellaisia ratkaisuja, jotka takaavat turvallisen ja käyttökohteen kannalta parhaimman ratkaisun.

KUSTANNUSJÄRKI

Rakennamme kustannustehokkaasti ja maalaisjärjellä. Tämä tarkoittaa laadukkaita ratkaisuja, jotka kestävät aikaa.

TURVALLINEN

Rakennuskohteemme ovat turvallisia. Valitut rakennusmateriaalit sekä -ratkaisut ovat korkealuokkaisia ja käytössä hyväksi todettuja.

EKOLOGINEN

Meille kaikki rakennusmateriaalit ovat samanarvoisia. Ekologisuus syntyy kestävistä ratkaisuista ja turvallisista materiaaleista.

VASTUULLINEN

Työntekijöiden hyvinvointi on kaiken perusta. Haluamme, että niin työtekijät kuin muutkin sidosryhmät viihtyvät ja kukoistavat työssään.
Työturvallisuus on vastuullisuuden perusta.

laadulla rakentamista JO 50 VUODEN AJAN

Rakennamme perheyrityksen arvomaailmalla isältä tyttärelle kestäviä rakennuksia.

Rakennusliikkeemme on perheyritys, jolla on 50 vuotinen historia rakentamisessa. 50 vuoden aikana on tapahtunut paljon rakentamisessa. Pitkän ja menestyksekkään historian salaisuus on laadulla rakentaminen.

Rakennamme kuin itselle. Ylpeänä luovutamme jokaisen rakentamamme kohteen asiakkaalle ja seisomme lopputuotteemme takana.

Lisäksi pitkän historian taustalla on jatkuva uudistuminen. Rakentaminen on paljon muuttunut 50 vuodessa, niin olemme myös mekin. Referenssikirjomme 50v ajalta on laaja. Kokemuksen kirjo erilaisista kohteista, haasteista, ratkaisuista, urakkamuodoista, työturvallisuusinnovaatioista jne. on laaja. Yrityksemme muuttuu ajan ja eri vuosikymmenien vaatimusten mukana.

Rakentaminen on yhteispeliä, ja tätä haluamme projekteissamme edistää. Yhdessä tekemällä päästään parhaimpaan lopputulokseen koko arvoketjun kannalta. Rakennusalan on syvennettävä ja kehitettävä erilaisia yhteistyömalleja lisää ja tässä työssä haluamme olla mukana.

Yrityksemme on tunnettu hyvästä laadusta sekä asiakaslähtöisyydestä, joka näkyy joustavuutena asiakkaiden tarpeiden mukaan. Se on luonut vahvan perustan kasvutarinallemme.

Haluamme kehittää jatkuvasti toimintaamme ja tämä kattaa niin tuontannon, laitteistot sekä henkilöstön. Uskomme, että jatkuva kehittyminen on tärkeä menestystekijä.

Tavoitteenamme on valmistuksesta johtuvien ympäristövaikutusten minimoiminen sekä energiatehokkaat ja pitkäikäiset tuotteet. Edellytämme myös sidosryhmiltämme ympäristöystävällistä ajattelua.

Työturvallisuus on arkipäivää. Meidän työmaamme on nollan tapaturman työmaita.

Kultatalo_86mainos